Anlita oss som din rörfirma

Om du har flera problem i din bostad är det i ditt bästa intresse att anlita samma rörmokare för alla sina uppdrag, exempelvis när man ska installera tvättmaskiner eller dra rör för annan utrustning. Vi kan som rörfirma samordna insatser och arbeta kostnadseffektivt, eftersom vi gör flera arbetsuppgifter i bostaden på en gång. Vi ställer upp med både servicevilja och kunskap och ni får ett proffsigt resultat.

Rörfirma

Vår rörfirma håller koll åt dig

Det är smart att hålla koll på rörens skick kontinuerligt. Då kan vi ta bilder på hur rörledningar ser ut invändigt, och vi får en karta på datorn hur rören är dragna. Det finns många åtgärder för att restaurera rör eller rentav byta ut dem. Med planering och framförhållning slipper du gå in och göra akuta och kostsamma nödåtgärder. Ofta har du en budget att hålla dig inom, och det är bra om man kan förebygga krislägen. Ta kontakt med oss, så ser vi över dina rörledningar åt dig!

Jourtjänst med snabb utryckning!

Vanliga avloppsstopp är enkla att åtgärda för oss proffs. Att ha en speciell jourtjänst i sitt avtal kan vara särskilt bra för bostadsrättsföreningar, så att vår rörfirma i Stockholm kan vara på plats snabbt om det skulle bli stopp eller om det uppstår något annat akut fel. Med proffsighet och vana löser vi det mesta. Det finns skonsamma metoder för att spola med hetvatten, och vi rörmokare har också specialutrustning med oss. Det underlättar för bostadsägare att kunna ringa ett journummer när det strular. 

Ibland kan det vara ett vattenlås som har gått sönder, och det är också snabbt fixat. Kranar som är trasiga, packningar som behöver bytas och läckande rör är förtretliga orosmoment. Anlita oss som en kompetent resurs som tar hand om allt sådant. Vi arbetar kostnadseffektivt och tar hänsyn till miljön.

Tveka inte att kontakta oss för en offert eller rådgivning!