Vi är experter på allt inom rör

Vi är experter inom rör och kan hjälpa dig med allt som har med detta att göra. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Rördragning

En av de tjänster vi kan hjälpa dig med är rördragning. Detta kan handla om rör som ska användas till flera olika typer av ändamål. Exempel på detta inkluderar rör som ska användas till handfat, tvättmaskiner och diskmaskiner. Oavsett vilken typ av rör det gäller kan du känna dig lugn i det faktum att vi har full koll på vad som krävs för att utföra bästa möjliga arbete.

img

Stambyten

Vi kan också hjälpa dig med stambyten. Men vad är då det för något? Svaret på den frågan är att ett stambyte innebär att man byter ut alla stammar, rör och ledningar i en byggnad. Detta är ett mycket omfattande och invecklat arbete, men det är också nödvändigt, framför allt i äldre byggnader.

img

Installations- och ombyggnadsarbete

Vi kan också hjälpa dig med olika typer av installations- och ombyggnadsarbeten. Det rör sig bland annat om följande:

  • Byte av fjärrvärmecentraler
  • Ventilbyten
  • Nyinstallation av delar av eller hela värmesystem
  • Varmvattenbredare
  • Pannor
  • Golvvärme
  • Vattenmätarkonsol
img

Reparationer

Vi kan även hjälpa dig med olika typer av reparationer. Detta kan till exempel röra sig om reparationer av droppande kranar och läckande toaletter.

img

VVS-jour

Problem med rör, ledningar, värmepannor och andra VVS-relaterade ärenden kan uppstå under vilken tid som helst på dygnet. Just därför erbjuder vi också VVS-jour. Du kan därför vända dig till oss för hjälp oavsett vilken tid på dygnet det gäller.

img

Badrumsrenovering

Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum? Inga problem, också detta finns vi här för att hjälpa dig med. Vi kan ge dig ett modernt och fräscht badrum som ser ut som nytt.

img

Totalrenovering

Även totalrenoveringar finns vi här för att hjälpa dig med. Vi får din bostad, ditt kontor, eller vad det än gäller att se splitternytt ut igen.