Våra tjänster

Vi hjälper kunder runt hela Stockholm med allt som gäller rör och VVS. Bostadsrättsföreningar anlitar oss, men även privata villaägare och bostadsbolag är våra kunder. Vi kan ta oss an totalentreprenad att dra rör i ett helt hus om du vill det, och vi kan också komma ut till ett småhus som har fått avloppsstopp. Vi är mycket flexibla och ställer upp på kundens önskemål. Behöver du råd och tips, så bara kontakta oss. Vår långa yrkeserfarenhet och stora servicevilja gör att du tryggt kan anlita oss för alla uppdrag, oavsett om det är stora projekt eller småjobb. Alla kunder är lika värdefulla för oss som rörfirma i Stockholm.

Att göra rent i rören

Vi ser till att vattnet rinner ner som det ska. I servicebilen har vi med oss utrustning som behövs för ett professionellt arbete med perfekt resultat. Vi kan filma rören inuti och se beläggningar och skador, och vi har skonsamma metoder för att göra rent med hetvatten. Ibland fastnar det hårbollar och smuts långt ner i rören, och det är svårt för en privatperson att fixa sådant själv. Vi finns som en resurs och skriver gärna serviceavtal.

Stora och små installationer

Vi utför ofta stora nyinstallationer med rördragning för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag runt om i Stockholm, så vi har kapacitet och resurser för att ta oss an större entreprenadarbeten också. Men kontakta oss även för att installera ett nytt tvättställ i ett badrum. Vi fixar vattenlås och byter trasiga rör, och vi är alltid lika serviceinriktade. Privatpersoner kan utnyttja ROT-avdraget för våra tjänster.