feature-img

Varför anlita just vår rörfirma?

Det finns flera skäl till att det kan vara klokt att anlita en rörfirma. Att arbeta med rör är nämligen något som kan vara mycket invecklat. Om du inte har full koll på vad du sysslar med bör du därför inte ge dig på det på egen hand. Skulle du göra fel kan det nämligen uppstå skador och andra mycket allvarliga komplikationer, komplikationer som det kan bli betydligt dyrare att fixa än vad det hade kostat att anlita en rörfirma från första början.

Undvik därför att råka ut för detta genom att anlita oss och låta oss göra jobbet åt dig. Tack vare vår auktorisering och våra certifikat kan du känna dig trygg i att jobbet kommer att utföras på ett riktigt sätt så att det inte kommer uppstå några problem som kan kosta dig mer pengar framöver. Vi har helt enkelt full koll på allt som har med rör att göra och vet vad som krävs för bästa möjliga resultat!

Vad är VVS?

VVS är ett vanligt uttryck som du kommer att stöta på många gånger när du har med rör och andra ledningar att göra. Men vad står egentligen VVS för? Svaret på den frågan är att det står för värme, ventilation och sanitet. Rör är alltså en del i det hela, men inte det enda. Det må vara ett exempel på en VVS-anläggning, men det finns också andra typer. Andra exempel på VVS-anläggningar inkluderar saker som värmepumpar, elpannor, varmvattenberedare, värmeelement och fläktar.

Som rörfirma arbetar vi framför allt med rör och allt som har med detta att göra. Detta inkluderar bland annat galvaniserade stålrör, sålunda stålrör och kopparrör. Oavsett vilken typ av rör det handlar om kan du känna dig trygg och säker i det faktum att vi är vana vid att jobba med dem.

feature-img2

Med oss blir det smidigt att göra ROT-avdrag

En hel del av våra tjänster som rörfirma innefattas av ROT-avdraget. ROT är en skattereduktion som ger privatpersoner möjligheten att dra av upp till 30% på arbetskostnader för tjänster inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Det kan med andra ord resultera i en riktigt fin slutsumma! När du väljer oss hjälper vi dig gärna med att göra ROT-avdraget och berättar mer om vad du kan förvänta dig i avdrag rent prismässigt.

För att kunna göra avdraget behöver du uppfylla ett antal krav. Ett av dessa är till exempel att du inte ska ha gjort avdrag på mer än 50 000 kr för ROT inom nuvarande beskattningsår. Andra krav kan till exempel handla om hur ny din fastighet är. För att reda ut detta kan du enkelt ta kontakt med oss så hjälper vi dig att spara in en ordentlig summa genom att tillämpa skattereduktionen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify