feature-img2

24 Center Sverige AB

Varmt välkommen till oss på 24 Center Sverige AB! Vi är en erfaren och auktoriserad VVS-firma som tillhandahåller kvalitetslösningar till både privatpersoner och företag. Oss kan du vända dig till för hjälp med betydligt fler saker än bara rör. Rör må vara en av de saker som vi lägger en stor del av vårt fokus på, men det är långt ifrån det enda. Vi kan även genomföra rörmokartjänster, reparationer och andra typer av arbeten.

Vilken tjänst du än anlitar oss för kan du räkna med att vi ser till att noggrant lyssna in oss på dina behov och önskemål för att vi sedan ska kunna tillgodose dem fullt ut. Är du intresserad av någon av våra tjänster kan du kontakta oss på 24 Center Sverige AB redan idag för en offert eller för att ställa fler frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra hantverkare håller hög standard

Bland det viktigaste för dig som ska genomföra ett rörarbete eller en badrumsrenovering är att du vänder dig till ett företag med kompetent personal. När du gör det kan du känna dig lugn i vetskapen att arbetet kommer utföras på rätt sätt. Dessutom kan du då få svar på dina frågor längs vägen och få tips och råd kring hur exempelvis en badrumsrenovering utförs på bästa sätt.

Samtliga hantverkare som arbetar hos oss på 24 Center Sverige AB har både rätt utbildning samt lång erfarenhet av att jobba inom branschen. De har därför det som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga service. Vi är helt enkelt alternativet för dig som vill ha auktoriserade montörer som följer rådande säkerhetsregler och installationsprocesser. Med oss slipper du oönskade överraskningar, vi är tydliga hela vägen och håller vad vi lovar!

feature-img

Var håller vi till?

Vi på 24 Center Sverige AB är ett Stockholmsbaserat företag som vänder sig till kunder i hela länet, både för att göra hembesök med kostnadsfri konsultation samt för att genomföra arbetet. Oss kan du kontakta var du än är baserad i huvudstaden så ser vi till att ge dig den hjälp du behöver!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify