Vi är experter på allt inom rör

Vi är experter inom rör och kan hjälpa dig med allt som har med detta att göra. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Rördragning

En av de tjänster vi kan hjälpa dig med är rördragning. Detta kan handla om rör som ska användas till flera olika typer av ändamål. Exempel på detta inkluderar rör som ska användas till handfat, tvättmaskiner och diskmaskiner. Oavsett vilken typ av rör det gäller kan du känna dig lugn i det faktum att vi har full koll på vad som krävs för att utföra bästa möjliga arbete.

services_icon1

Stambyten

Vi kan också hjälpa dig med stambyten. Ett stambyte innebär att man byter ut alla stammar, rör och ledningar i en byggnad. Detta är ett mycket omfattande och invecklat arbete, men det är också nödvändigt, framför allt i äldre byggnader för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

services_icon1.png

Rörmokartjänster

Behöver du hjälp med någon typ av rörmokartjänst? Inga problem, också detta finns vi här för att hjälpa dig med. Vi kan ge dig ett förstklassigt arbete, oavsett om du vill byta blandare eller genomföra en nyinstallation.

services_icon1

Elektrikertjänster

Vi finns även här för att bistå med en rad typer av eltjänster i ditt hem eller på ditt kontor. Är du i behov av en elektriker kan du kontakta oss och berätta mer!