Om oss

Behöver du hjälp med något inom VVS ska du bara kontakta oss. Vi har både kunnande och branschvana och servar kunder i hela Stockholmstrakten. Det viktigaste för oss är att kunderna blir nöjda och att de kommer tillbaka till oss så fort de behöver en rörmokare. Vi hoppas att du tar kontakt med oss oavsett om det gäller en stor entreprenad eller ett mindre uppdrag.

Tryggt och säkert arbete

Vi arbetar med bra material och gör ett noggrant arbete. Vi har många bostadsrättsföreningar som anlitar oss, och det blir kostnadseffektivt att vi kan samordna arbetet och inköpen. Omsorg om miljön är en viktig fråga för oss, så vi återvinner så mycket material som möjligt.

Vi installerar nya maskiner, gör rördragningar, reparationer och stambyten och kan ärligt säga att vi klarar det mesta. Du kan alltså lita på att vi jobbar med högsta kvalitet, så att du får ett perfekt resultat i din fastighet och blir nöjd med oss.

Kompetent och serviceinriktad personal

Som privatperson utnyttjar du ditt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Kontakta oss med dina önskemål, så lämnar vi en prisvärd offert. Du får jobbet utfört som du vill ha det, med precision och yrkeskunnande. Vi vill vara ditt förstahandsval när du ska anlita en rörfirma i Stockholm. Vi kan också ta oss an kontinuerlig översyn och service av rören i din fastighet och vidta åtgärder för att hålla dem i bästa skick. Serviceavtal kan vara bra att ha om du har ett företag eller en hyresfastighet. Tveka inte, utan hör av dig till oss.